Tandläkare Drottninggatan

Kompetent tandvård i trygg miljö | 08-661 67 80

OM OSS

VÄLKOMMEN TILL TANDOSOMA!

Vi är en välrenommerad klinik med säte mitt i centrala Stockholm på Drottninggatan. Vi arbetar främst med tandvård men har även experter på exempelvis ergonomi, skönhetsbehandlingar och käkledsbesvär i vår personalstyrka. Våra tandläkare och tandhygienister har lång erfarenhet av branschen och har all kompetens som krävs för att du som patient ska bli helt nöjd efter utförd behandling.

Hos oss får du trygg och säker vård i en omvårdande miljö. Vi arbetar hårt för att du som patient ska känna dig lugn och säker under behandlingen och har även specialkompetens när det gäller att behandla patienter med tandvårdsrädsla.

Vår klinik ligger belägen mitt i centrala Stockholm vilket gör att du har många möjligheter att ta dig hit. Tunnelbanan stannar alldeles utanför och det är även nära till buss och tågkommunikationer. För dig som åker bil finns parkeringsgarage alldeles i närheten.

Våra medarbetare

Sirkka-Liisa Dyrssen

Leg. Sjukgymnast /fysioterapeut
Leg. Lymfterapeut
Voice massage terapeut
Psykoterapeut (dynamisk psykoterapeut) steg 1

Sirkka-Liisa Dyrssen har lång erfarenhet av allmän sjukgymnastik samt lymfterapi med kompression. Dessutom har hon ägnat sig åt ledning av terapeutisk verksamhet på egna mottagningar, både hemma i Sverige och utomlands.

Har dessutom stor erfarenhet som ergonom på företag, både som anställd och i konsulterande roll. Utför voice-massage-behandlingar samt röstergonomi för sång, tal, blåsinstrument och alla former av röstbrukare.

Kombinerar terapeutisk verksamhet med coachning inom flera områden: hälsa, viktproblem, stress, käkproblem, huvudvärk med mera. Dynamisk psykoterapi under handledning.

Nils-G Dyrssen

Tandläkare

TandoSoma
Specialiserad på tandvårdsrädsla (hypnos, djupavslappning).

Nils-G Dyrssen är utbildad att hjälpa patienter med tandvårdsrädsla samt svåra fobier och ångesttillstånd. Specialist på behandling under hypnos/djupavslappning samt förberedande samtalsterapi.

Inom tandvård innehar han kompetens för komplicerad protetik, både uttagbar och fast, behandling av sjukdomar i tandköttet samt estetiska behandlingar. Behandlingarna utförs alltid i nära samarbete med klinikens sjukgymnast.

Patientens behov och önskningar är Nils-G:s ledstjärna och är alltid i fokus.

Marie Engman

Leg sjuksköterska
Clinical Trainer för Amalian dermafiller.

Marie Engman har över 32 års erfarenhet, både i Sverige och utomlands, som Clinical trainee inom plastikkirurgi. Har varit verksam inom estetisk medicin i över 15 år, inklusive fillersbehandlingar och Botox. Är sedan sju år International Clinical Trainee för Amalian dermafiller, vilken innebär utbildning av läkare och sjuksköterskor i hela världen.

Maries filosofi är att alltid sätta patienten i centrum. Där ingår att planera och informera ordentligt före behandlingen. Finns alltid tillgänglig för sina patienter om de har några frågor eller känner oro. Behandlar inte patienter som har lågt immunförsvar förkylning eller autoimmun sjukdom.

Claire Collin

Legitimerad tandhygienist

Claire Collin är tandhygienist med bred erfarenhet av tandlossnings- och kariessjukdomar, förebyggande tandvård, tandblekning och tandvårdsrädda patienter. Dessutom estetisk och protetisk tandvård i nära samarbete med klinikens tandläkare Nils-G Dyrssen och Annette Göransson.

 

Din tandläkare på Drottninggatan i Stockholm!