Tandläkare Drottninggatan

Kompetent tandvård i trygg miljö

ÖVRIGA TJÄNSTER

BRETT UTBUD AV ÖVRIGA TJÄNSTER INOM VÅRD, HÄLSA OCH SKÖNHET

Utöver traditionell tandvård kan vi på TandoSoma även erbjuda ett stort utbud av relaterade tjänster inom vård och skönhet. Vi har utbildad personal som är experter på det de gör och som hjälper dig genom alla steg i din behandling, oavsett om det rör sig om hjälp med käkledsproblem, psykosomatiska, stressrelaterade besvär eller Botoxbehandlingar.

Här följer en kort genomgång av några av de tjänster som vi har möjlighet att erbjuda:

Ergonomi och fysioterapi

Vi har djupa kunskaper om hur god ergonomi kan förebygga belastningsskador och skapa ett fysiskt välmående. Boka tid för konsultation eller ett rådgivande samtal

Psykosomatiska besvär

Yrsel, sömnproblem, tinnitus, spänningar etc. Vi kan erbjuda avlastande fysioterapeutiska behandlingar i kombination med psykoterapi för att råda bot på problemen.

Lymfterapi

Vi är specialister för all ödembehandling. Behandlas med lymfterapi och kompressionsbehandling.

Endermologiska behandlingar (LPG)

Vi erbjuder även endermologiska behandlingar för terapier samt för hälso- och skönhetsrelaterade åtgärder. 

Voice massage therapy och röstergonomi

Voice massage therapy är en metod som är nyttig och användbar för personer som använder rösten mycket och behöver hålla stämbanden i form. Sångare, föreläsare, skådespelare, musiker som spelar blåsinstrument med flera kan ha nytta av denna behandlingsmetod. 

Viktproblem

Har du problem med vikten? Vi hjälper dig lägga upp en plan för hur du ska gå tillväga för att få kontroll över vikten och bli nöjd med din egen kropp.

Fillers och Botox

Vi kan erbjuda behandlingar med Botox eller Amalian för enklare åtgärder av rynkor, hängande hud, ögon, läppar, ärrbildningar etc.

 

 

Vårdspecialister med ett brett tjänsteutbud!