Tandläkare Drottninggatan

Kompetent tandvård i trygg miljö

TANDVÅRD

VI TAR HAND OM DINA TÄNDER

När det kommer till tandvård är det viktigt att du går till en tandläkare eller en tandhygienist som du känner att du kan lita på till hundra procent. Vår tandvård utgår från våra patienters varierande behov och vi ser till att utforma behandlingen på ett sätt som känns bekvämt och tryggt för dig som patient.

Vi har den utbildning och den erfarenhet som krävs för att vara experter på det vi gör och har även en bred kompetens inom andra relaterade områden såsom käkledsbesvär och tandvårdsrädsla. Kontakta oss redan idag om du vill boka in en tid med en tandläkare eller en tandhygienist så återkommer vi så fort vi har möjlighet.

tandborste

Vårda dina tänder även mellan besöken

Även om du här hos oss kan få hjälp med dina tandproblem, är det viktigt att du sköter om din tandhygien på bästa sätt på egen hand mellan besöken. Utöver tandborstning 2 gånger dagligen samt frekvent användning av tandtråd och munvatten är det även rekommenderat att du äter en varierad kost samt undviker sötsaker i största möjliga utsträckning. Vill du trots allt äta godis eller andra sötsaker är det bra om du gör det på specifika tider och dagar så att det inte blir ett småätande som skadar tänderna under en lång tid.

Sanering av Amalgam

Amalgam innehåller kvicksilver som i stora koncentrationer kan vara skadligt för hälsan. Vi bistår med rådgivning och sanering i de fall det är den bästa rekommenderade åtgärden.

Behandling av käkledsbesvär

Käkledsbesvär innebär oftast att man pressar samman eller gnisslar tänder under natten, vilket kan leda till huvudvärk eller annan lågintensiv smärta. Vi erbjuder hjälp med exempelvis specialskenor eller avslappning och speciella övningar. Vi tillhandahåller även snarkskenor.

Behandling av tandvårdsrädsla

Vi har över 30 års erfarenhet av att arbeta med personer som är rädda för att gå till tandläkaren. Behandling genom djupavslappning/hypnos.

Akuttandvård

Vi tar självklart emot akuta ärenden. Kontakta oss för att boka tid. 

Kompetenta tandläkare och hygienister som får dig att känna dig trygg!